Καλλιόπη – Ιωάννα Ε. Μαστοράκη

Καλλιόπη – Ιωάννα Ε. Μαστοράκη

Αρχιτέκτονας Μηχανικός Α.Π.Θ.

Γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα.  Μεγάλωσε στην Ιεράπετρα της Κρήτης. Είναι μητέρα δύο παιδιών.

Ξεκίνησε  τις σπουδές της στην Αγγλία, το 1995, με  A-Levels, ένα έτος στο Thanet College του Kent και στη συνέχεια τρία έτη στο Hull  (University of Lincolnshire and Humberside, Hull school of Architecture), όπου απέκτησε  τον τίτλο σπουδών B.A. (Hons) of Architecture. Κατά τη φοίτησή της εκεί ασχολήθηκε κυρίως με τα βιοκλιματική («πράσινη») Αρχιτεκτονική αλλά και με την επίδραση του παρελθόντος στο νέο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό.

Μετά από αναγνώριση πτυχίου από  το  ΔΙΚΑΤΣΑ, συνέχισε τις σπουδές της στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στην Πολυτεχνική Σχολή, όπου αρίστευσε.  Εκπόνησε τη Διπλωματική της εργασία  πάνω  στον τομέα της «Επανά-χρησης κτιρίων και συνόλων»,  με θέμα "Επέμβαση στην Ανατολή", με μελέτη ολόκληρου του παραδοσιακού οικισμού Ανατολής (του Δήμου Ιεράπετρας) και  πρόταση αποκατάστασης ενός οικοδομικού τετραγώνου, στο κέντρο του.  

Κατά τα φοιτητικά της χρόνια αλλά και τα πρώτα ως διπλωματούχου, εργάστηκε σε τεχνικά  αλλά και αμιγώς Αρχιτεκτονικά  γραφεία και έχει συνεργαστεί  με πλήθος ειδικοτήτων του τεχνικού κλάδου.  Έχει εργαστεί και ως έκτακτη  συνεργάτης Αρχιτέκτονας στην ΚΔ Εφορεία αρχαιοτήτων (Αγ.Νικόλαο).

Από το 2004 στελέχωσαν μαζί με τον αδερφό της Πολιτικό Μηχανικό Γιάννη Ε. Μαστοράκη, το Τεχνικό Γραφείο του πατέρα τους Πολιτικού μηχανικού Εμμ.Ι. Μαστοράκη (συνταξιούχο πλέον). Το τεχνικό γραφείο Μαστοράκη έχει συνεχή δράση στην περιοχή της Ιεράπετρας από το 1978.

Ιωάννης Ε. Μαστοράκης
Πολιτικός Μηχανικός MSc

Γεννήθηκε το 1980 στην Ιεράπετρα όπου και μεγάλωσε. Σύζυγός του είναι η Πόπη Ν. Μαυράκη με την οποία  έχει  αποκτήσει  δύο παιδιά.

Σπούδασε στην Αγγλία από το 1998, αρχικά στο Leeds Metropolitan University από όπου απέκτησε τίτλο σπουδών Bachelor of Science in Civil Engineering (Πολιτικός Μηχανικός). Στη συνέχεια σπούδασε στο University of Brighton όπου απέκτησε το Master of Science in Civil Engineering, στον τομέα της επιδιόρθωσης σεισμόπληκτων κτιρίων. Πέρασε από την διαδικασία αναγνώρισης των πτυχίων του στην Ελλάδα από το ΔΙΚΑΤΣΑ επιτυχώς με εξετάσεις. 

Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στο Μηχανικό.

Κατά τα φοιτητικά του χρόνια αλλά και τα πρώτα ως διπλωματούχος, εργάστηκε σε τεχνικά  γραφεία  και έχει συνεργαστεί με πλήθος ειδικοτήτων του τεχνικού κλάδου.  Έχει εργαστεί και ως σύμβουλος Μηχανικός στον πρώην Δήμο Μακρύ Γιαλού.

Από το 2004 στελέχωσαν μαζί με την αδερφή του Καλλιόπη – Ιωάννα Ε.Μαστοράκη (Αρχιτέκτονα), το Τεχνικό Γραφείο του πατέρα τους Πολιτικού μηχανικού Εμμ.Ι. Μαστοράκη (συνταξιούχου  πλέον). 

Το τεχνικό γραφείο Μαστοράκη έχει συνεχή δρστηριότητα  στην περιοχή της Ιεράπετρας από το 1978.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού,
επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω της

Φόρμας Επικοινωνίας

Ακολουθήστε μας

Facebook 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μιχαήλ Κόρακα 6, Ιεράπετρα
     (Α' Όροφος), Κρήτη, Τ.Κ.:72200

2842022777

2842024288

 mast.design.team@gmail.com

Φόρμα Επικοινωνίας

ΕπισκεψιμότηταΕπισκεψιμότητα36319

ΑΦΟΙ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ

Καλλιόπη - Ιωάννα Ε. Μαστοράκη
Αρχιτέκτονας Μηχανικός Α.Π.Θ.
Αρ.ΤΕΕ 96770

 +30 6974859597

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Ιωάννης Ε.Μαστοράκης
Πολιτικός Μηχανικός MSc Uni of Brighton
Αρ.ΤΕΕ 99758

+30 6974859598

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.